Bredband med Telisol

Bredband med Telisol

Överallt idag hör vi om bredband med olika hastighet. Det skall vara si och så snabbt, det ena företaget erbjuder snabbare bredband än den andra, till andra priser, men med längre bindningstid. Näten byggs ut, tekniken förbättras, och som företagare förväntas man hänga med i snacket om 3G och 4G, uppkopplingstider, nedladdningshastighet och så vidare.

Din tid är oerhört dyrbar

När man driver ett företag, oavsett om det är ett litet eller ett stort företag, så ägnar man sig åt det man är bra på. Man önskar allt som oftast att dygnet hade fler timmar så att man hann med allt det man borde, och man förväntar sig att allt tekniskt, så som telefoner och internet, skall fungera som det skall. Tid är pengar, och tid som man måste lägga på sådant som man inte är intresserad av, insatt i, eller inte behöver, är fullständigt bortkastad.

Hos oss på Telisol kan du hitta extremt bra erbjudande på bredband till ditt företag. Du behöver inte förstå en mängd tekniska förkortningar eller annat, utan vi på Telisol kan garantera att du får det vi lovat. Med vår hjälp så kan du fortsätta ägna dig åt det du är bra på, samtidigt som vi ser till så att din internetuppkoppling fungerar som den skall.

Vi levererar det vi lovar

Varje månad så levererar vi på Telisol ungefär tjugofem nya internetuppkopplingar. Varje månad får även nästan femtio unika kunder högre hastighet, för samma peng som tidigare.
Alla våra kunder använder oss för att få en driftsäker internetmiljö som startar efter kundens önskemål, och som sedan fortsätter att fungera som utlovat. Som företagare är just detta oerhört viktigt. Inom många branscher är det oerhört viktigt att just internetuppkopplingen och ditt bredband fungerar som det skall. Många arbetsuppgifter står och faller med bredbandet, och självklart skall vi se till så att det fungerar felfritt. Det är alla företags mål, att de tjänster som erbjuds skall fungera som utlovat.

Högre hastighet till samma kostnad

Vi utför även uppgraderingar av våra kunders befintliga bredband. Detta görs i ännu större omfattning, och vi kan stolt säga att vilken lösning ni som kund än har idag, så kan vi leverera högre hastighet, för exakt samma kostnad.
Vi levererar bredband från de flesta ledande leverantörerna, och det är ni som kund som bestämmer vilket behov ni har.

Tekniken går framåt för varje dag som går, och istället för att ni som företagare skall behöva lägga tid på något som inte gynnar ert företag, så gör vi det åt er. Vi på Telisol är oerhört noggranna med att vårda våra kundrelationer, och vi vet att försäljning och kundservice går hand i hand.

Vi på Telisol erbjuder dig en driftsäker internettuppkoppling, den bredbandshastighet som ditt företag behöver till bra priset, samt oerhört serviceinriktade och engagerade säljare.

Välkomna att kontakta oss för oslagbara erbjudande på bredband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *