Telisol bredbandsteam

Telisol flyttar Bredbandsteam 

Att leverera rätt bredband till Svenska företag har blivit lite av en mission för Telisol. Bara på några år har Telisol levererat tusentals fasta bredbandsaccesser till företag i hela Sverige. I ett försök att renodla kompetens så flyttades teamet till Karlshamn, tyvärr så missade vi många goda synergieffekter som uppstår i mötet mellan mobilt bredband och fast bredband.

Telisol i Kristianstad

På grund av denna insikt så kommer vi att sammanföra avdelningen med mobilt bredband med den fasta bredbandsgruppen. Dels så kommer Telias nya produkt, Telia Prolane 4G att sudda ut gränsen mellan fast och mobilt bredband. säger Kim Severinsen, avdelningschef på Telisol Karlshamn.

Omorganisation på Telisol

Naturligtvis så innebär detta att jag blir avsatt som avdelningschef, fortsätter Kim Severinsen. Ansvaret övergår helt naturligt till avdelningschefen på det bredbandskontor som idag finns i Kristianstad. Min nya roll i företaget kommer att ha fokus på rekrytering på befintliga avdelningar, min utmaning är att få ner personalomsättning, en siffra som med branschmått mätt är relativt låg men vi kan bli mycket bättre. Jag kommer även att se över stora delar av utbildningsprogram, tidigare kallat Telisol Academy. Vi måste bli bättre på att genomsyra hela organisationen med de budskap som Telisol står för idag, kvalitet och kundupplevelse.

Jag kommer att ambulera på de befintliga Telisolkontoren, helt enkelt vara en resurs och ett bollplank för såväl ansvariga som säljare.

Kommer du att sakna din tidigare roll på Telisol?

Nej, jag har haft den rollen på många kontor tidigare och det känns som att 7-8 år på avdelningschefsrollen räcker just nu. Jag brinner för utveckling, utbildning och jag vill se till att bolaget och organisationen går framåt både resultatmässigt men också i det budskap som Telisol står för idag. – Vi ska förändra samhällets syn på Telekombranschen.

Flytten av avdelningen

Vi kommer att flytta kundstock och personal till Kristianstad omgående för att inte tappa tempo. Avdelningschefen på Telisols Kristianstadkontor har samma kompetens och erfarenhet av försäljning och leverans av Telia bredbandsprodukter som jag har. Det lär inte bli skillnad. Vi ska bli bättre!

Mer om din nya roll?

Jag kommer främst att arbeta mer med vår VD, Patrik Södergren vilket ska bli superkul. Vi kompletterar varandra, han är kanske lite mer diplomatisk än vad jag är men kombinationen kommer att bli kanon! Tillsammans ska vi förändra Telisol i grunden. Vi ska se till att människor trivs ännu bättre, kontoren ska rustas upp och de anställda ska sättas i fokus.

Telisol AB Bredband Telia Kristianstad

Kim Severinsen, Telisol AB

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *